Even voorstellen… Stanley Husen01:57

  • 0
Published on 8 augustus 2016

De selectie van ASWH telt diverse nieuwe gezichten. In de voorbereiding hebben jullie al een eerste indruk kunnen krijgen van hun voetbalkwaliteiten. Om de nieuwelingen ook op persoonlijk vlak iets beter te leren kennen, voerde ASWHTV een kort gesprek met hen. In de rubriek ‘Even voorstellen’ komen alle nieuwe spelers voorbij. Vandaag in de derde  aflevering een introductie van verdediger Stanley Husen.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten