Even voorstellen… Ryan van Dijk01:47

  • 0
Published on 3 augustus 2016

De selectie van ASWH telt diverse nieuwe gezichten. In de voorbereiding en de bekerwedstrijden hebben jullie al een eerste indruk kunnen krijgen van hun voetbalkwaliteiten. Om de nieuwelingen ook op persoonlijk vlak iets beter te leren kennen, voerde ASWHTV een kort gesprek met hen. In de rubriek ‘Even voorstellen’ komen alle nieuwe spelers voorbij. Vandaag in de eerste aflevering een introductie van verdediger Ryan van Dijk.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten