Samenvatting ASWH – Noordwijk 3-1 (Nacompetitie, 04-06-2016)13:44

  • 0
Published on 6 juni 2016

Samenvatting van de nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de Derde Divisie tussen ASWH en Noordwijk. Stand na 90 minuten: 1-1. Na verlenging trok ASWH aan het langste eind door in de verlenging 2x te scoren. Na 120 minuten voetbal stond er 3-1 op het scorebord! ASWH promoveert daarmee naar de 3e divisie! Datum van wedstrijd 04-06-2016, Sportpark Schildman Hendrik Ido Ambacht.

Opnames zijn gemaakt door Hans Brouwer, in opdracht van ASWHTV (2016).

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten