Samenvatting ASWH – RVVH 0-1 (04-04-2015)05:30

  • 0
Published on 11 mei 2016

Samenvatting van de wedstrijd ASWH – RVVH, gespeeld in de Hoofdklasse B seizoen 2014/2015. Wedstrijd gespeeld in Hendrik Ido Ambacht op Sportpark Schildman. Wedstrijd eindigde in 0-1 in het voordeel van de Ridderkerkers, die hiermee hun Periodetitel pakten. Datum: Zaterdag 04-04-2015.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten