Samenvatting ASWH – FC Rijnvogels 1-2 (06-12-2014)07:05

  • 0
Published on 11 mei 2016

Uitgebreide samenvatting van de wedstrijd ASWH – FC Rijnvogels, gespeeld in de Hoofdklasse B seizoen 2014/2015. Wedstrijd werd afgewerkt in Hendrik Ido Ambacht, op Sportpark Schildman. Na 90 minuten was de stand 1-2 in het voordeel van de bezoekers. Datum van wedstrijd 06-12-2014.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten