ASWHTV Verslag: Trainingskamp Marbella 201510:47

  • 0
Published on 11 mei 2016

Uitgebreid verslag van het trainingskamp 2015 van ASWH in het Spaanse Marbella. Met aandacht voor het trainingskamp zelf, oefenwedstrijd en een terugblik op het jaar 2014 met trainer Michel Langerak. Tevens ook interviews met aanvoerder Michael van Dommelen en verdediger Peter Verhoeve.

Gemaakt in opdracht van ASWH
Geproduceerd door ASWHTV – 2015

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten