ASWHTV Verslag: Stephan de Jong Toernooi 201507:51

  • 0
Published on 11 mei 2016

Afgelopen zaterdag vond alweer de 10e editie van het Stephan de Jong Toernooi plaats. Op de gezellige voetbaldag waren er voldoende activiteiten voor de jeugdelftallen van zowel ASWH als uit de omstreken. Tevens werd er aan het einde van de dag een mooi bedrag uitgereikt aan Villa Joep! Tevens hebben we interviews gehouden met voorzitters Ruud Verrijp en Herman Jonker, en met scheidsrechter Danny Makkelie.

Datum: 30-05-2015
Copyright ASWHTV 2015

Music: King – Years & Years Instrumental

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten