ASWHTV Sfeerverslag: Sponsoravond ASWH 201403:32

  • 0
Published on 11 mei 2016

Afgelopen maandag, 1 september 2014, was de sponsoravond van ASWH. Op deze avond werden de spelers voorgesteld aan de sponsors. Ook met gastspreker John van Zweden, behangkoning van Den Haag, werd het publiek vermaakt. Presentatie was deze avond in handen van Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond).

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten