ASWHTV – In gesprek met: Jack van den Berg15:22

  • 0
Published on 11 mei 2016

De tweede competitiehelft staat op punt van beginnen. Nog voordat het eerste fluitsignaal geklonken heeft, maakt ASWHTV samen met trainer Jack van den Berg de balans op. In dit zeer uitgebreide interview komt niet alleen de eerste seizoenshelft aan bod, maar ook een blik op de toekomst.

ASWHTV 2016

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten