Verslag + Samenvatting ASWH – Feyenoord 1-6 (11-07-2014)13:46

  • 0
Published on 10 mei 2016

Verslag en samenvatting van de wedstrijd ASWH – Feyenoord. In dit verslag zitten ook interviews met beide coaches. Feyenoord kwam voor het 2e jaar op rij op bezoek bij de club uit Hendrik Ido Ambacht die uitkomt in de Hoofdklasse B. Gespeeld op Sportpark Schildman, 11 juli 2014. De stand na 90 minuten was 1-6 in het voordeel van de Rotterdammers.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten