Samenvatting Super Cup: Spakenburg – ASWH 1-4 (16-08-2014)15:56

  • 0
Published on 10 mei 2016

Uitgebreide samenvatting van de Nederlandse Super Cup voor Amateurs: Spakenburg – ASWH. Wedstrijd eindigde na 90 minuten in 1-4 in het voordeel van ASWH. Wedstrijd gespeeld op 16-08-2014 in Spakenburg, op Sportpark De Westmaat. Aansluitend interviews met ASWH-trainer Michel Langerak en aanvoerder Michael van Dommelen.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten